BogdanSTP
Do³±czy³: 21 Sie 2023 Posty: 3
|
Wys³any: Sro Wrz 20, 2023 10:52 Temat postu: Sex telefon |
|
|
Pewnego ch³odnego wieczoru w Poznaniu, gdy ulice by³y o¶wietlone kolorowymi ¶wiat³ami, mój telefon nagle zadzwoni³. Na ekranie pojawi³o siê imiê "Karolina". Jej g³os brzmia³ jak miêkka ballada w tle miejskiego szumu. Rozpoczêli¶my rozmowê o naszych marzeniach, pasjach i ulubionych miejscach w Poznaniu.
Sex telefon
Nasze rozmowy przez telefon sta³y siê dla mnie jak codzienny koncert, jak d¼wiêki ulubionego utworu. Przez telefon poznawa³em Karolinê coraz lepiej - jej mi³o¶æ do historii miasta, pasjê do podró¿y i ujmuj±cy sposób opowiadania o swoich przygodach.
Kiedy w koñcu zdecydowali¶my siê na pierwsze spotkanie w jednej z poznañskich kawiarni, serce mi bi³o mocniej. W Poznaniu, w otoczeniu zabytkowych kamienic, zobaczy³em j± po raz pierwszy. Karolina by³a jeszcze piêkniejsza ni¿ opowiada³a przez telefon. Jej u¶miech o¶wietla³ ca³e miejsce.
Teraz, patrz±c na nasz± historiê, wiemy, ¿e to rozmowa telefoniczna w Poznaniu da³a pocz±tek naszej mi³o¶ci. Karolina to moja super dziewczyna, któr± pozna³em dziêki przypadkowemu telefonowi. Nasza mi³o¶æ to jak piêkna opowie¶æ, któr± razem tworzymy w tym urokliwym mie¶cie. _________________ https://pl.roksati.com/ |
|