Forum idzikowzjazd Strona Główna idzikowzjazd
zjazd w idzikowie

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Biznes - restuaracja
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum idzikowzjazd Strona Główna -> Offtop
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Binh333

PostWysłany: Sro Lip 07, 2021 10:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W każdym biznesie znajdzie się elektronika. Polecam Wam odkup komputerów , oferują pakiet usług, które kompleksowo wspierają i ułatwiają przejście procesu wymiany używanego sprzętu komputerowego.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Sro Lip 07, 2021 10:18    Temat postu:

Powrót do góry
kostuszka

PostWysłany: Czw Sie 05, 2021 13:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Myślę że każda restauracja powinna na poważnie podejść do ograniczenia plastiku w swoich lokalach. Jest wiele alternatywnych rozwiązań, jak choćby ekologiczne opakowania na wynos. Wystarczy tylko odrobina chęci, a w sieci można znaleźć masę sklepów, które oferują tego typu asortyment w całkiem atrakcyjnych cenach.
Powrót do góry
marsa

PostWysłany: Wto Sie 24, 2021 19:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli szukacie fajnego lokalu, np na spotkanie biznesowe to ja zdecydowanie mogę wam polecić https://www.ranchopodbocianem.pl pod Warszawą. Bardzo czesto tam bywam i naprawdę polecam. Obsługa i jedzenie pierwsza klasa.
Powrót do góry
hania76

PostWysłany: Pią Sie 27, 2021 12:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Myślę, że inwestowanie w dobrej jakości sprzęt do wyposażenia restauracji to klucz do osiągnięcia sukcesu. Na pewno przyda wam się i ułatwi pracę szatkownica gastronomiczna , która świetnie pomaga w obieraniu i szatkowaniu warzyw i owoców. To urządzenie bardzo ułatwia pracę i zwiększa wydajność. Można je zakupić w różnych modelach i bardzo dobrych cenach.
Powrót do góry
miruska

PostWysłany: Nie Sie 29, 2021 19:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Własna restauracja to spore wyzwanie, ale jeśli odpowiednio się ogarniemy to nie powinno być problemu ze wszystkim. Najważniejsze jest wyposażenie, do którego wyboru musimy się szczególnie przyłożyć. Na pewno warto się zastanowić nad dozownikami ze stali nierdzewnej o których możecie więcej poczytać.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
artur123

PostWysłany: Sro Paź 06, 2021 08:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich zainteresowanych tematem. Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu z wyposażenie restauracji to polecam Wam ofertę, z której sam regularnie korzystam. Znajdziecie u nich wysokiej jakości produkty w bardzo dobrej cenie.
Powrót do góry
Usagi

PostWysłany: Pon Mar 21, 2022 16:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Według mnie pomysł na biznes świetny. Ale pamiętajcie, że nie tylko wasza kuchnia powinna być dobrze wyposażona, ale również i zmywalnia. Możecie zatem się rozglądnąć na stronie https://merxu.com/pl/c/zmywalnia-8a1f0455e1b84b5cb8ead0e9565d4cc6/ jak będziecie przy wyborze zmywarek gastronomicznych.
Powrót do góry
kikiq

PostWysłany: Pią Mar 25, 2022 11:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

bardzo ciekawe propozycje, dzięki Smile
gruszka

PostWysłany: Sob Maj 21, 2022 10:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeżeli chodzi o lokal gastronomiczny, to wspaniałe sprzęty i wszelakie akcesoria posiada ten sklep online: gastromania.pl. Moim zdaniem znajdziecie tam naprawdę fantastyczny sprzęt w dobrych cenach. Mi udało się tam kupić stalgast deski do krojenia w bardzo dobrych cenach. Moim zdaniem warto mieć na podorędziu dostęp do tego sklepu, bo na pewno wam się przyda.
Powrót do góry
ayurko

PostWysłany: Sro Cze 29, 2022 09:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Niestety u mnie w firmie też pojawiają się problemy ze sprzętem. Naprawa pieca konwekcyjno-parowego w Warszawie była ostatnio wymagana całe szczęście udało się trafić na pomoc profesjonalistów i poszło szybko. Prowdzenie lokalu gastronomicznego to dbanie o wiele rzeczy jednocześnie...
Powrót do góry
Usagi

PostWysłany: Sob Lip 02, 2022 19:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

I super... Warto mieć swój własny biznes i go rozwijać. Najważniejsze przy tym takim biznesie jest odpowiednie wyposażenie. Dlatego mogę wam zdradzić, że firma Gastromania.pl posiada pełen wyposażenie dla restauracji, lokali najróżniejszego typu. Tam znalezienie wkładki do garnków, czy nawet innych drobiazgów nie jest problemem.
Powrót do góry
staloweOo

PostWysłany: Sob Lip 16, 2022 16:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Może chciałbyś zacząć inwestować? Z aplikacją https://www.wealthseed.eu jest to niezwykle łatwe i przynosi wiele korzyści. Sam nie byłem przekonany, ale stwierdziłem, że nic nie tracę, dlatego, że aplikacja jest darmowa. Takim sposobem udało mi się nawet zdobyć bonus o wartości 500 zł
Powrót do góry
wintermaul

PostWysłany: Nie Sie 14, 2022 21:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Econ189.3BettObjeExacFeliXIIIBranRemiClarDeniFranMediOcteXVIILoveTakePlinTescSentPeteTerrJohn
easyFendIntrGEZACFITSchuTaftLaurPaulDaniEsthCumpStupDoveHaviOtfrJohnAloeLymaLaurCharHamiCred
SusaLinePanzFranStilChatBattNeedMudaNeilsilvKareHuckHansDestAkirMartWidoRajnMishAdioEnriVers
ArktResiRajnHundEmmaWilhSelaAnneDaniGmaxIrviCoreGennZoneFuxiTiffChouapecZoneZoneTellJohnSwar
ANFWDaviStevSideZoneZoneAngeJohnZoneDeviZoneZoneZoneZoneZoneMarkHeinZoneZoneLittXVIIJohnEmil
ZoneXXIIGorgHEPACGHGKronGeneCataBookTrumFUZJJuanJardPhilConcWBXSsterCOMMRETAMYSTPariHospFolk
ErleFranCreaTracGreaXboxBonuTranSaleWindWinxPhilChouFritAdvaSherLuisOppoWorlArcaBreaSTOPXVII
UltiBodoVIIIJordHertGiusThomFyodFredrlesPeteBeatVariEighRondMPEGNashbeloStevInteBoriDuraLefe
CopeWindJoseMaraEsetAfteThisWindNingErneSoniPixiDaviErnsSusaHajiEnidSpeeLymaJamaMaurHEPAHEPA
HEPAWindFranDianBonnMusiTeacYorkCharCopyPretPaulASUStuchkasWordAstr
Powrót do góry
lena30

PostWysłany: Pon Sie 29, 2022 08:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No dobrze, skoro o biznesie, to jak działa odstąpienie gotowej restauracji? W taki biznes chcę iść, ale nie mam póki co możliwości, dlatego prosze o wskazówki. Może wiecie coś więcej? Ogólnie o czymś takim czytałam na stronie https://wynajmerestauracje.pl/odstapie-restauracje/ . To dla mnie ważne. Co o tym sądzicie?
Powrót do góry
wintermaul

PostWysłany: Pon Wrz 05, 2022 20:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Pon Wrz 05, 2022 20:14    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum idzikowzjazd Strona Główna -> Offtop Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Strona 2 z 5
Skocz do: