| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Binh333
|
Wysłany: Sro Lip 07, 2021 10:18 Temat postu: |
|
|
| W każdym biznesie znajdzie się elektronika. Polecam Wam odkup komputerów , oferują pakiet usług, które kompleksowo wspierają i ułatwiają przejście procesu wymiany używanego sprzętu komputerowego. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Lip 07, 2021 10:18 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kostuszka
|
Wysłany: Czw Sie 05, 2021 13:01 Temat postu: |
|
|
| Myślę że każda restauracja powinna na poważnie podejść do ograniczenia plastiku w swoich lokalach. Jest wiele alternatywnych rozwiązań, jak choćby ekologiczne opakowania na wynos. Wystarczy tylko odrobina chęci, a w sieci można znaleźć masę sklepów, które oferują tego typu asortyment w całkiem atrakcyjnych cenach. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
marsa
|
Wysłany: Wto Sie 24, 2021 19:44 Temat postu: |
|
|
| Jeśli szukacie fajnego lokalu, np na spotkanie biznesowe to ja zdecydowanie mogę wam polecić https://www.ranchopodbocianem.pl pod Warszawą. Bardzo czesto tam bywam i naprawdę polecam. Obsługa i jedzenie pierwsza klasa. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
hania76
|
Wysłany: Pią Sie 27, 2021 12:39 Temat postu: |
|
|
| Myślę, że inwestowanie w dobrej jakości sprzęt do wyposażenia restauracji to klucz do osiągnięcia sukcesu. Na pewno przyda wam się i ułatwi pracę szatkownica gastronomiczna , która świetnie pomaga w obieraniu i szatkowaniu warzyw i owoców. To urządzenie bardzo ułatwia pracę i zwiększa wydajność. Można je zakupić w różnych modelach i bardzo dobrych cenach. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
miruska
|
Wysłany: Nie Sie 29, 2021 19:40 Temat postu: |
|
|
| Własna restauracja to spore wyzwanie, ale jeśli odpowiednio się ogarniemy to nie powinno być problemu ze wszystkim. Najważniejsze jest wyposażenie, do którego wyboru musimy się szczególnie przyłożyć. Na pewno warto się zastanowić nad dozownikami ze stali nierdzewnej o których możecie więcej poczytać. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
artur123
|
Wysłany: Sro Paź 06, 2021 08:15 Temat postu: |
|
|
| Witam wszystkich zainteresowanych tematem. Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu z wyposażenie restauracji to polecam Wam ofertę, z której sam regularnie korzystam. Znajdziecie u nich wysokiej jakości produkty w bardzo dobrej cenie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Usagi
|
Wysłany: Pon Mar 21, 2022 16:09 Temat postu: |
|
|
| Według mnie pomysł na biznes świetny. Ale pamiętajcie, że nie tylko wasza kuchnia powinna być dobrze wyposażona, ale również i zmywalnia. Możecie zatem się rozglądnąć na stronie https://merxu.com/pl/c/zmywalnia-8a1f0455e1b84b5cb8ead0e9565d4cc6/ jak będziecie przy wyborze zmywarek gastronomicznych. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kikiq
|
Wysłany: Pią Mar 25, 2022 11:19 Temat postu: |
|
|
bardzo ciekawe propozycje, dzięki
|
 |
gruszka
|
Wysłany: Sob Maj 21, 2022 10:26 Temat postu: |
|
|
| Jeżeli chodzi o lokal gastronomiczny, to wspaniałe sprzęty i wszelakie akcesoria posiada ten sklep online: gastromania.pl. Moim zdaniem znajdziecie tam naprawdę fantastyczny sprzęt w dobrych cenach. Mi udało się tam kupić stalgast deski do krojenia w bardzo dobrych cenach. Moim zdaniem warto mieć na podorędziu dostęp do tego sklepu, bo na pewno wam się przyda. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ayurko
|
Wysłany: Sro Cze 29, 2022 09:55 Temat postu: |
|
|
| Niestety u mnie w firmie też pojawiają się problemy ze sprzętem. Naprawa pieca konwekcyjno-parowego w Warszawie była ostatnio wymagana całe szczęście udało się trafić na pomoc profesjonalistów i poszło szybko. Prowdzenie lokalu gastronomicznego to dbanie o wiele rzeczy jednocześnie... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Usagi
|
Wysłany: Sob Lip 02, 2022 19:18 Temat postu: |
|
|
| I super... Warto mieć swój własny biznes i go rozwijać. Najważniejsze przy tym takim biznesie jest odpowiednie wyposażenie. Dlatego mogę wam zdradzić, że firma Gastromania.pl posiada pełen wyposażenie dla restauracji, lokali najróżniejszego typu. Tam znalezienie wkładki do garnków, czy nawet innych drobiazgów nie jest problemem. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
staloweOo
|
Wysłany: Sob Lip 16, 2022 16:41 Temat postu: |
|
|
| Może chciałbyś zacząć inwestować? Z aplikacją https://www.wealthseed.eu jest to niezwykle łatwe i przynosi wiele korzyści. Sam nie byłem przekonany, ale stwierdziłem, że nic nie tracę, dlatego, że aplikacja jest darmowa. Takim sposobem udało mi się nawet zdobyć bonus o wartości 500 zł |
|
| Powrót do góry |
|
 |
wintermaul
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
lena30
|
Wysłany: Pon Sie 29, 2022 08:27 Temat postu: |
|
|
| No dobrze, skoro o biznesie, to jak działa odstąpienie gotowej restauracji? W taki biznes chcę iść, ale nie mam póki co możliwości, dlatego prosze o wskazówki. Może wiecie coś więcej? Ogólnie o czymś takim czytałam na stronie https://wynajmerestauracje.pl/odstapie-restauracje/ . To dla mnie ważne. Co o tym sądzicie? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
wintermaul
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|