Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
korale43
|
Wysłany: Pią Lip 17, 2020 13:45 Temat postu: Sypialnia |
|
|
Jaka powinna być? Stonowana, spokojna, a może pełna kolorów, kwiatów? Zawsze istnieje również możliwość nowoczesne podejścia do tego pomysłu, dzięki któremu zyskasz zupełnie inny charakter miejsca. W tym wszystkim szafka wisząca do sypialni od http://www.pj-meble.pl/78-szafki-nocne świetnie się sprawdzi i sprawi, że pokój ten nabierze ciekawego charakteru. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Lip 17, 2020 13:45 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
damaris
|
Wysłany: Pią Wrz 11, 2020 11:41 Temat postu: |
|
|
Moja sypialnia jest malutka, więc szafki wiszące czy półki ścienne by się tu na pewno sprawdziły. Sporo miejsca w pokoju zajmuje też telewizor który dostałam w prezencie na nowe mieszkanie, tzn. nie tyle sam telewizor co szafka na której stoi- dość stara i nieporęczna. Myślałam żeby umieścić go na ścianie ale też nie bardzo miejsca wystarczy jeśli zainwestuję w półeczki. Wpadłam więc na pomysł żeby kupić nowoczesną , niedużą komodę RTV, taką jak te: https://sklep.akord.net.pl/55-komody-rtv z półeczkami i szufladami. Część rzeczy mogłabym w szufladkach pochować więc zrobiłoby się przestrzenniej. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Poduszkowa
|
Wysłany: Wto Paź 06, 2020 16:10 Temat postu: |
|
|
Warto zwrócić tez uwagę na wybór tekstylia w pokoju mojej córki zdecydowany efekt wow robi pościel 3D dla dzieci to coś innowacyjnego, a zarazem bardzo stylowego. Mega polecam jeśli chodzi o aspekt wizualny jak i jakość! |
|
Powrót do góry |
|
 |
stefan2232
|
Wysłany: Sro Paź 07, 2020 09:53 Temat postu: |
|
|
Moja sypialnia naprawdę bardzo ładnie wygląda. Każdy mi zazdrości. _________________ sadownictwo |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Paź 07, 2020 09:53 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |