Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
MadArab

|
Wysłany: Wto Kwi 28, 2009 15:19 Temat postu: Sprawy Organizacyjne |
|
|
Termin: od 21 lipca do (trzeba ustalić)
Miejsce: Idzików City
Pobyt w Izbie Wytrzeźwień: 200zł od osoby bez wyżywienia.
Koszt noclegu: 30zł za głowę bez jedzenia, 60zł za głowe z całodniową
wyżerką.
Dojazd: prawdopodobnie spotkamy się na Wrocław-Główny(koniecznie przed 13:15), następnie dyliżansem za 20,20zł dojeżdżamy do Bystrzycy skąd już tylko parę KM do miejsca docelowego. ; d
Pokoje: ustalimy po tym jak będzie wiadomo ile osób w ogóle jedzie.
Alkohol: we własnym zakresie ; P
Atrakcje: rowery, piesze wędrówki, latawiec, rzutki, strzelanie z łuku, zalew, wyprowadzanie psów, pogryzione zabawki psów, karmienie kotów, 40calowa plazma, x-box, ognisko, piła mechaniczna, gry planszowe, rąbanie drewna, kosiarka i podkaszarka, HAMAK!!!, zielona trawa, dosypywanie węgla, jeep, rowerek stacjonarny, ładne widoki dla fotografow amatorow, oraz przyjemne konwersacje. ; P
Ostatnio zmieniony przez MadArab dnia Wto Kwi 28, 2009 21:53, w całości zmieniany 6 razy |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Kwi 28, 2009 15:19 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
bobersun

|
Wysłany: Wto Kwi 28, 2009 16:34 Temat postu: |
|
|
co do tych paru kilometrów to bym się kłucił.... bo pare kilometró bylo do tego drugiego sklepu a co dopiero mowić o opuszczeniu idzikowa xD chyba ze chodzi Ci pare kilometrow do granic idzikowa ?
- wyzywienie... ? co ono obejmuje tzn. sniadanie, objad, kolacja ? czy sniadanie i objado-kolacja ? - szczerze ta druga opcja mi bardziej odpowiada sadze ze wygodniej wtedy jakos czas zagospodarowac no ale czy w takim wypadku cena z wyzywieniem wciaz pozostaje taka sama ? no i pytanie kto sie pisze na wyzywienie a kto nie ?
co do terminu ja mam urlop do 2 sierpnia i chcialbym go wykorzystac wiec jesli wam pasuje wyprawa na 2 tyg. to jestem za
alkohol - czy istnieje mozliwosc zamowienia piwa? tzn. w sensie jakies paki cale taniej wyjdzie i mniej dzwigania xD no i wowczas spewnoscia wiekszy wybor niz w sklepie w dolinie. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
MadArab

|
Wysłany: Wto Kwi 28, 2009 16:44 Temat postu: |
|
|
To czy ktos się pisze na zarcie czy nie, nie stanowi zadnego problemu. Natomiast wyzywienie to syte sniadanie i obiado-kolacja. Jest tez mozliwosc kupywania sobie zupki domowej roboty za 6 zl.
O alkohol i inne produkty spozywcze nie ma sie co martwic, bo pomijajac dwa sklepiki w samym idzikowie najprawdopodobniej bede jezdzil codziennie do bystrzycy z moja ciocia po zaopatrzenie.
Mi jak najbardziej odpowiadaja 2tyg. pobytu ; p. Jak ktos bedzie chcial zostac dluzej to tez nie zatrzymuje. |
|
Powrót do góry |
|
 |
bobersun

|
Wysłany: Wto Kwi 28, 2009 16:47 Temat postu: |
|
|
opcja zaopatrzenia mnie cieszy
co do tego kto sie pisze na jadlo a kto nie to chodzi o inna sprawe - a mianowicie
zalozrmy ze polowa z nas bedzie jadla sobie objadki o konkretnych godzinach z kuchni Twojej cioci a inni beda sobie cos pichcic - tylko rzecz w tym ze kuchnia byla jedna ? czy cos sie zmienilo ? tzn. w sensie ze ciezej bedzie sie wyrobic czasowo z ogarnieciem posilkow z racji zajetej kuchni przez Twoja ciocie szykujaca posilek wybrancom xD no jak mowie chyba ze cos sie pozmienialo i niestanowi to problemu aby jendoczesnie urzedowala grupa amatorow mocnych wrazen kuchennych i Twoja Ciocia. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
MadArab

|
Wysłany: Wto Kwi 28, 2009 16:50 Temat postu: |
|
|
No tak sporo sie zmienilo, jakby niepatrzec troche czasu minelo. ; P Są dwie kuchnie(w tym jedna jadalnia), i miejsce na ognisko/grilla. |
|
Powrót do góry |
|
 |
bobersun

|
Wysłany: Wto Kwi 28, 2009 16:51 Temat postu: |
|
|
no to git
aczkolwiek jesli okaze sie ze wiecej chetnych bedzie na gotowanie to chyba tez na to postawie ;D _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
MadArab

|
Wysłany: Wto Kwi 28, 2009 16:58 Temat postu: |
|
|
No toster w kazdym razie jest. xd Huh i przypomnialo mi sie ze jedna kuchnia wsumie jest bez kuchenki. >_> |
|
Powrót do góry |
|
 |
bobersun

|
Wysłany: Wto Kwi 28, 2009 17:06 Temat postu: |
|
|
hmm ale lodowke ma ? wystarczy aby alko bylo zimne i przezyjemy ;D _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
MadArab

|
Wysłany: Wto Kwi 28, 2009 17:08 Temat postu: |
|
|
Tak, wsumie sa nawet 3 lodowki. Dodałem jakie nietuzinkowe czekają nas atrakcje, nie przegapcie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
bobersun

|
Wysłany: Wto Kwi 28, 2009 17:46 Temat postu: Re: Sprawy Organizacyjne |
|
|
MadArab napisał: | Atrakcje: rowery, piesze wędrówki, latawiec, rzutki, strzelanie z łuku, zalew, wyprowadzanie psów, pogryzione zabawki psów, karmienie kotów, 40calowa plazma, x-box, ognisko, piła mechaniczna, gry planszowe, rąbanie drewna, kosiarka i podkaszarka, HAMAK!!!, zielona trawa, dosypywanie węgla, jeep, rowerek stacjonarny, ładne widoki dla fotografow amatorow, oraz przyjemne konwersacje. ; P |
xbox powiadasz? 360? pszerobiony czy ne ? poprosze o spis gierek ;D wrazie co cos swojego przywioze ;D
a na ladne widoki szkla niemam ;/ S10-20 niejest mi az tak potrzebny aby brac kolejny kredyt xD
pozdro. |
|
Powrót do góry |
|
 |
MadArab

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Melchior

|
Wysłany: Wto Kwi 28, 2009 19:57 Temat postu: |
|
|
Jestem tu nowy, więc może się przywitam... cześć! xd
Słyszałem, że jestem zaproszony ;d, na razie się nie znamy, ale mam nadzieje, że polubimy się na wyjeździe ^_____^ i zintegrujemy (hihi).
Co do tematu, czy można zobaczyć jakieś zdjęcia z poprzednich edycji? ;P |
|
Powrót do góry |
|
 |
Fiol
|
Wysłany: Wto Kwi 28, 2009 19:58 Temat postu: |
|
|
Nie wiem czy będę miał czas w tym terminie. Możliwe, że pójdę do pracy.
Nie wiem czy będę wystarczy mi środków finansowych.
Nic więc nie mogę obiecać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
bobersun

|
Wysłany: Wto Kwi 28, 2009 20:06 Temat postu: |
|
|
jako takich zdjec nie bylo bo jedyny aparat jaki byl to aparat Cioci Mada xD
przynajmniej jesli tyczy sie Idzikowa ;p
Melchior a skad Cie przywialo ? _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
MadArab

|
Wysłany: Wto Kwi 28, 2009 20:08 Temat postu: |
|
|
Fioł, nie pierdol, zdawaj mature i do roboty. Btw, w nastepnym tygodniu pojade do Idzikowa i porobie jakies zdjecia to wam pokaze zeby narobic wam smaka. Mam jakies tam zdjecia z 2007r. wiec troche nieaktualne, praktycznie co chwile cos sie zmienia. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Kwi 28, 2009 20:08 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |