Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Marujan21a1
|
Wysłany: Sro Cze 22, 2022 19:04 Temat postu: Meble na wymiar |
|
|
Witam co myślicie o tych meblach ?: https://jega.pl/meble-na-wymiar-wroclaw.html. Warto u nich zakupić?. Może jest tu jakiś projektant co mogłby mi doradzić Zastanawiam się czy takie meble na wymiar będą dla mnie okej. A wy jakie macie doświadczenia z meblami na wymiar? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Cze 22, 2022 19:04 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Usagi
|
Wysłany: Wto Lip 05, 2022 14:09 Temat postu: |
|
|
A co możecie mi powiedzieć również o Kornelo Meble? Jak oceniacie ich ofertę? Mnie się wydaje, że warto byłoby dokonać zakupu, bo ceny są niezłe, jakość wydaje się być zadowalająca. Nawet wstępnie mam na oku stolik kawowy loftowy, który pięknie prezentowałby się u mnie w salonie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Binh333
|
Wysłany: Wto Lip 12, 2022 11:45 Temat postu: |
|
|
Co sądzicie o zakupach w sklepach internetowych i jak często korzystacie z tej opcji? Długo szukałem odpowiedniego sklepu z meblami, które spełni moje oczekiwania, aż natrafiłem na ofertę sklepu internetowego, w którym zamówiłem stół i krzesła do jadalni oraz kilka innych mebli w naprawdę atrakcyjnej cenie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ToneremPrzezAfryke
|
Wysłany: Wto Lip 19, 2022 14:47 Temat postu: |
|
|
Ja właśnie ostatnio zamówiłem kanapę ze skóry galanteryjnej na zamówienie, jestem bardzo ciekawy, jaka będzie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kurka
|
Wysłany: Pon Lip 25, 2022 15:23 Temat postu: |
|
|
teraz wybor mebli jest taki, ze kazdy znajdzie cos dla siebie nawet sieciowki maja dobre oferty, czesto perelki mozna upolowac w ikei nawet. A jak sie czlowiek boi o montaz - bo tam meble sa do samodzielnego montazu - to przeciez taka firma jak https://montiermebli.pl/montaz-mebli-ikea/ moze pomoc  |
|
Powrót do góry |
|
 |
wintermaul
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|