Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
planszowki8
|
Wysłany: Wto Lip 13, 2021 18:20 Temat postu: |
|
|
Moim ulubionym hobby są gry wideo i przesiadywanie na kompie. Chce jednak spróbować coś całkowicie nowego i jestem ciekaw, jakie gry planszowe na start wybrać i od czego zacząć. W co Wy gracie i możecie polecić? Czekam na propozycje! Dzięki z góry. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Lip 13, 2021 18:20 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
marsa
|
Wysłany: Czw Lip 15, 2021 07:55 Temat postu: |
|
|
I jak tam, udało wam się już coś wybrać ciekawego na prezent? Jeśli nadal się rozglądacie, to myślę że oferta https://www.gifted.pl/ w szczególności was zainteresuje. Znajdziecie tam spory wybór personalizowanych prezentów, idealnych dla każdego i na każdą okazję |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ernesto898
|
Wysłany: Czw Lip 15, 2021 14:29 Temat postu: |
|
|
Ciekawym sprzętem, zarazem prezentem może być fotel imba warrior white. Zastanawiasz się pewnie, dlaczego taki? Dałem taki ostatnio kuzynowi i był mega zadowolony. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Karpielek
|
Wysłany: Pią Lip 16, 2021 13:51 Temat postu: |
|
|
Zależy jakie tematy Cię interesują. Nie każda "łatwa" gra jest dobra dla początkującego, czasami lepiej kupić bardziej skomplikowaną, ale jednocześnie ciekawszą. Ja na start bardzo polecam Betrayal at House on the Hill - wspólne odkrywanie tajemnic strasznie wciąga  _________________ Biedronki to idealne stworzenia
piękne kinkiety dziecięce |
|
Powrót do góry |
|
 |
hania76
|
Wysłany: Nie Sie 15, 2021 19:29 Temat postu: |
|
|
Jeśli kupujecie coś dla osoby, która uwielbia urządzać swoje mieszkanie to z pewnością przyda jej się drewniana ramka na zdjęcia. Warto jednak postawić na niebanalne modele oraz wzory, które dopełnią wnętrze i zadowolą osobę, którą obdarowujecie. Wybór jest spory, a firma Aluramy słynie z wysokiej jakości wykonania i dbałości o każdy szczegół wykończenia. |
|
Powrót do góry |
|
 |
marsa
|
Wysłany: Pon Sie 16, 2021 18:03 Temat postu: |
|
|
Jeśli już naprawdę nie wiecie co uszczęśliwi daną osobę, to postawcie na jakiś uniwersalny prezent. Może być nim np herbata. W sklepie https://cupandyou.pl/prezenty/prezent-dla-meza-na-urodziny.html widziałam takie zestawy składające się z herbaty i kubka Może coś takiego? |
|
Powrót do góry |
|
 |
kostuszka
|
Wysłany: Sro Sie 18, 2021 13:46 Temat postu: |
|
|
Wydaje mi się, że dobrym pomysłem na prezent jest zakupienie kosmetyków do pielęgnacji brody. https://beardman.pl/kategoria/zestawy-do-pielegnacji-brody . Poza tymi produktami, znajdziecie tam sporo ciekawych produktów do pielęgnacji włosów w fantastycznych cenach. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ricky
|
Wysłany: Sro Wrz 01, 2021 12:05 Temat postu: |
|
|
No to świetne hobby jeżeli nic innego nie robisz niż siedzenie w domu Trzeba trochę pooddychać świeżym powietrzem! To dobre dla zdrowia i odpowiedniego samopoczucia. I z tym może się wiązać bardzo dobry prezent. Już nie raz na prezent dostałem wycieczkę i bardzo się z tego cieszyłem bo to zdecydowanie coś lepszego niż materialne rzeczy, po co mam kolekcjonować pudełka z grami czy perfumami skoro mogę kolekcjonować wspomnienia? Szczególnie polecam Pieniny atrakcje, jest tam masa pięknych miejsc i polecam gorąco! |
|
Powrót do góry |
|
 |
artur123
|
Wysłany: Pią Wrz 03, 2021 16:22 Temat postu: |
|
|
Co będzie dobrym prezentem dla żony na 40 urodziny? Biżuteria?
złocone zaproszenia ślubne |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ernesto898
|
Wysłany: Czw Wrz 30, 2021 14:39 Temat postu: |
|
|
Według mnie na prezent dla męża czy chłopaka świetnie sprawdzi się fotel imba tank grey. Jest bardzo wygodny i uniwersalny, bowiem nada się zarówno do pracy, nauki czy grania. Polecam bardzo jeśli nie wiesz co wybrać! |
|
Powrót do góry |
|
 |
teolor44
|
|
Powrót do góry |
|
 |
wojciech3332
|
Wysłany: Sob Lis 13, 2021 08:04 Temat postu: |
|
|
Na pewno wejdziecie na stronę internetową bransoletki na prezent . Sam wszedłem na tę stronę i już wiem jaki prezent kupię ukochanej. |
|
Powrót do góry |
|
 |
jacekkowalski221
|
Wysłany: Pon Lis 15, 2021 22:28 Temat postu: |
|
|
Piekielnie cenne jest to aby cały czas się rozwijać. Niedawno udało mi się trafić na piekielnie interesujący materiał - Jak pozbyć się starych mebli w sposób legalny?
. Nadzwyczajnie się ciesze, że na niego trafiłem. Teraz jestem inteligentniejszy, chętnie będę się dzielił tym co tam wypatrzyłem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kostuszka
|
Wysłany: Sro Lis 17, 2021 13:22 Temat postu: |
|
|
 |
|
Powrót do góry |