Forum idzikowzjazd Strona Główna idzikowzjazd
zjazd w idzikowie

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

mieszkanie w Gdańsku
Idź do strony 1, 2, 3  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum idzikowzjazd Strona Główna -> Pomysły
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Binh333

PostWysłany: Nie Gru 02, 2018 14:20    Temat postu: mieszkanie w Gdańsku Odpowiedz z cytatem

Polecam zobaczyć oferty mieszkań na stronie https://riverfront.pl/nowe-mieszkania-od-dewelopera-gdansk/
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Nie Gru 02, 2018 14:20    Temat postu:

Powrót do góry
Topolka

PostWysłany: Sro Lut 27, 2019 12:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja bardzo bym chciała w przyszłości przeprowadzić się do Gdańska. Czytałam ostatnio w jednym z artykułów na blogu Dariusza Stasika https://dariuszstasik.com/, że miasto to staje się coraz bardziej nowoczesne i inteligentne, a co za tym idzie jego mieszkańcom z roku na rok mieszka się tam coraz wygodniej i lepiej Wink
Powrót do góry
stefan3

PostWysłany: Pon Mar 04, 2019 09:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja ostatnio zastanawiałem się nad kupnem mieszkania w Gdańsku.Z dnia na dzień jestem coraz bliżej decyzji.
Binh333

PostWysłany: Czw Maj 02, 2019 19:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Według mnie takie mieszkanie nad morzem to fantastyczna sprawa. Od dawna szukam jakiegoś, które by mi się na prawdę spodobało i jak na razie wydaje mi się, że ta oferta jest najciekawsza http://www.megakot.pl/ . Co wy o tym sądzicie? Chcielibyście mieć takie mieszkanie?
Powrót do góry
majjax99@o2.pl

PostWysłany: Nie Lip 21, 2019 12:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

kupiłam fajne mieszkanie w SZczecinie https://ronson.pl/panoramika/ . Był bardzo duży wybor wariantów i merazy ze sama nie wiedziałam co wybrać. Pracownicy bardzo mili i chętni do pomocy w każdej porze. Polecam, prawdziwy deweloper któremu zależy na kliencie
Powrót do góry
wojciech3b

PostWysłany: Sro Sie 28, 2019 09:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Z wszystkich mieszkań co proponował mi wujek ostatnio wreszcie kupiłem te jedno mieszkanie.Jedynie co musiałem zrobić to wyremontować dach.Na temat dachu wiele czytałem na stronie internetowej http://fachowydekarz.pl/ .
Powrót do góry
darek332asw

PostWysłany: Pon Paź 14, 2019 07:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ostatnio przyjaciel powiedział mi żebym sobie kupił plexi. Sam go posłuchałem i plexi znalazłem w tej działalności z warszawy .
Powrót do góry
Usagi

PostWysłany: Wto Lut 11, 2020 23:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Widzę, że poszukujecie mieszkania. No właśnie ja też i tak nie do końca wiem od czego zacząć. Chociaż znajomi polecili mi sprawdzać różne portale ogłoszeniowe, typu https://clixs.pl/ . Praktycznie wszystkie miejsca gdzie są darmowe ogłoszenia, bo można tam znaleźć wiele ciekawych propozycji. Faktycznie chyba tak zrobię. Może tam się znajdziecie jakieś przytulne niewielkie mieszkanko dla mnie w okolicy Warszawy.
Powrót do góry
Binh333

PostWysłany: Sro Lip 29, 2020 11:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jak o Gdańsk chodzi to polecam sprawdzić tą ofertę https://www.hossa.gda.pl/ To jeden z lepszych deweloperów w Trójmieście. Ceny mają przystępne, a osiedla mieszkaniowe są wielofunkcyjne. Rozbudowana infrastruktura.
Powrót do góry
sylwek3332

PostWysłany: Czw Lip 30, 2020 07:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja naprawdę jestem bardzo ciekawy czy ktoś z was skorzystał z bardzo profesjonalnej firmy https://marss.pl/oferta/filtry-dokladne/filtry-dokladne-minipleat/ . Sam z tej firmy korzystam od bardzo dawna.
Powrót do góry
Reklama

PostWysłany: Pon Lut 22, 2021 10:29    Temat postu: Zarabiaj Online Odpowiedz z cytatem

Zobacz też :

Powrót do góry
karol333

PostWysłany: Pon Mar 15, 2021 14:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja na szczęście posiadam bardzo fajne mieszkanie bo skorzystałem z bardzo dobrej oferty domy pod warszawą .Nawet kumplowi ostatnio powiedziałem ,żeby z tej firmy wreszcie skorzystał.
Powrót do góry
fanka

PostWysłany: Czw Cze 17, 2021 06:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli Gdańsk to tylko osiedle Przystań Letnica. Ma ono wiele ważnych atutów a największy to bliskość plaży, bo w linii prostej to jedynie 800m. Osiedle jest położone wśród terenów idealnych na spacery a to też ważne dla rodzin z dziećmi
Powrót do góry
marian111

PostWysłany: Pon Cze 28, 2021 19:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Widmo wymiany dachu może przerażać każdego, głównie ze względu na wysokie koszty takiej inwestycji. Jednak dobrze zadbany i regularnie konserwowany dach może nam służyć przez wiele lat i nie będziemy mieli potrzeby wymieniać pokrycia, jednym z niezbędnych i elementarnych zabiegów jest czyszczenie dachu dzięki któremu możemy odświeżyć jego powierzchnię. Poprawnie wykonane pomoże pozbyć się niechcianych zabrudzeń takich jak zabrudzenia atmosferyczne, glony czy porosty. Najpopularniejszą, najszybszą i najskuteczniejszą metodą jest wykorzystanie mycia ciśnieniowego, które w połączeniu z odpowiednimi biodegradowalnymi środkami czyszczącymi dadzą pożaądany efekt. Kolejnym etapem jest nałożenie powłoki malarskiej. Dzięku temu zabiegowi możemy dodatkowo coś zmienić w naszym domu, jednocześnie zyskując piękny efekt, malowanie dachu powinno być wykonane w określony sposób i w sprzyjających warunkach atmosferycznych - nie da się malować, gdy pada rzęsistyh deszcz. Jeżeli nie czujesz się jednak na siłach i nie posiadasz niezbędnego sprzętu to najlepiej zlecić taką usługę profesjonalistom, którzy wiedzą co robią i wykonają zlecone im prace w sposób prawidłowy.
Napier

PostWysłany: Wto Wrz 21, 2021 13:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli mielibyście problem z wejściem do swojego mieszkania w Gdańsku, wiadomo można zgubić klucze, mi już się zdarzyło to mam sprawdzonego ślusarza, na stronie najlepszeotwieranie znajdziecie do niego kontakt.
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Wto Wrz 21, 2021 13:48    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum idzikowzjazd Strona Główna -> Pomysły Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Strona 1 z 3
Skocz do: