Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
korale43
|
Wysłany: Pią Lip 12, 2019 12:11 Temat postu: Budowa domu. |
|
|
Dopiero zaczynasz, a może właśnie zastanawiasz się nad tym? W takim wypadku, przydadzą Ci się namiary, na hurtownię ze sprzętem elektronicznym - https://tech-elektro.pl to pewność, że zaoszczędzisz sporo pieniędzy, ponieważ ceny są tam bardzo atrakcyjne, a wybór szeroki. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Lip 12, 2019 12:11 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Usagi
|
Wysłany: Wto Lut 04, 2020 13:43 Temat postu: |
|
|
Budujecie dom? Super, to pewnie już planuje jak wasza łazienka i inne wnętrza będą wyglądać. Mogę wam zdradzić, gdzie znajdziecie fantastyczne płytki. A mianowicie na stronie https://www.paste-group.pl/oferta/armonie-arte-casa/ . Znajdziecie tam matowe, polerowane w różnorodnych kolorach modele płytek. |
|
Powrót do góry |
|
 |
adam8
|
Wysłany: Pon Cze 22, 2020 15:53 Temat postu: |
|
|
Jeśli planujesz podciągnąć pod swój dom instalację gazową to pamiętam o przewierty sterowane . Zajmują się oni profesjonalnie takimi przewiertami, ja sam skorzystałem z ich usług do podciągnięcia gazy, mają oni w ofercie rury osłonowe, które dodatkowo chronią rury. |
|
Powrót do góry |
|
 |
warubas66
|
Wysłany: Wto Lip 07, 2020 06:50 Temat postu: |
|
|
Może macie jakieś porady i podpowiedzi dla kogoś kto dopiero zaczyna budowę? _________________ ocieplanie pianą Częstochowa |
|
Powrót do góry |
|
 |
Robert7979
|
Wysłany: Pon Wrz 21, 2020 10:50 Temat postu: |
|
|
warubas66 napisał: | Może macie jakieś porady i podpowiedzi dla kogoś kto dopiero zaczyna budowę? |
Jeżeli ma być tanio i ekologicznie to ogrzewaj pompą ciepła  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Usagi
|
Wysłany: Sro Lis 11, 2020 17:02 Temat postu: |
|
|
Dobrze, a czy już przemyśleliście sobie skąd będziecie pozyskiwać sobie prąd? Moja znajoma ostatnio wspominała coś o firmie respect energy. Ponoć oferują oni energię, która pochodzi z odnawialnych źródeł. Z tego co wiem ich warunki współpracy mają być bardzo korzystne- dlatego sądzę, że warto to sprawdzić... |
|
Powrót do góry |
|
 |
abaratetu88
|
Wysłany: Sro Lis 18, 2020 10:38 Temat postu: |
|
|
Może macie jakieś porady dla kogoś kto dopiero zaczyna budować dom? _________________ kocioł elektrodowy |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marzena21
|
Wysłany: Pon Sty 04, 2021 18:41 Temat postu: |
|
|
Jeżeli ciekawi Cię właśnie ów wątek to miej na uwadze, iż znam stronę, gdzie możesz znaleźć o wiele więcej nadzwyczaj dobrych treści na niniejszy temat. Rekomenduję jak tylko znajdziesz czas dlatego, że faktycznie warto według mojej oceny - http://taraskompozytowy24.pl . |
|
Powrót do góry |
|
 |
lambada
|
Wysłany: Sro Sty 13, 2021 12:15 Temat postu: |
|
|
a czy korzystacie z uslug geologów? w sensie zanim zaczniecie budowe to robicie badania gruntu? my sie przymierzamy do stawiania domu i mysle, ze priorytetowa kwestia jest wiedziec, czy wszystko z podlozem ok wynajelismy juz nawet firme http://geobi.pl/ zeby sie wszystkim w tej kwestii zajeli |
|
Powrót do góry |
|
 |
kuba2221
|
Wysłany: Sro Sty 13, 2021 13:04 Temat postu: |
|
|
Budowa domu zawsze zajmuje bardzo dużo czasu. Każdy o tym wie bardzo dobrze. _________________ Laweta Świecko |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Usagi
|
Wysłany: Czw Lut 25, 2021 12:15 Temat postu: |
|
|
A tak swoją drogą to według was jakie domy są najładniejsze? Jak wy planujecie dom postawić? Macie już wybrany projekt, pochwalicie się nim? Tak pytam, bo ostatnio za mną chodzą domy naturalne z drewna. Przyznam się, że ciekawie wyglądają. Z drugiej strony dzisiaj jest spory nacisk na ekologiczne rozwiązania, także może warto taki dom postawić? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kleopatra
|
|
Powrót do góry |
|
 |
jurko
|
Wysłany: Pon Mar 22, 2021 10:25 Temat postu: |
|
|
Dzięki za wasze wypowiedzi. Dla mnie prawo budowlane kontakt z ekspertem to teraz priorytet, ponieważ pojawiły się problemy z ekipą budowlaną. Sami wiecie jak to jest z niektórymi firmami. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kleopatra
|
Wysłany: Czw Mar 25, 2021 08:38 Temat postu: |
|
|
Nie wiem czy wy też jakoś tak bardzo cieszycie się z budowy tego domu? Ja teraz myślę nad podłogą i nad jej zagospodarowaniem. Wiadomo, w łazience płytki, a salon? Co myslicie o https://sklepmo.pl/firm-pol-1591274207-Lantic-Colonial.html takiej podłodze winylowej? Wydaje mi się, że jest na tyle wytrzymała, że dzieciaki nie powinny jej jakoś zniszczyć, prawda? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Mar 25, 2021 08:38 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |