Forum idzikowzjazd Strona G³ówna idzikowzjazd
zjazd w idzikowie

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   U¿ytkownicyU¿ytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ciZaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Catering
Id¼ do strony 1, 2, 3  Nastêpny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum idzikowzjazd Strona G³ówna -> Pomys³y
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat  
Autor Wiadomo¶æ
olek8080

Do³±czy³: 13 Mar 2020

PostWys³any: Pi± Mar 13, 2020 12:24    Temat postu: Catering Odpowiedz z cytatem

Witam

Pracuje w du¿ej firmie i mamy zjazd dyrektorów i kierowników z ca³ej Polski. Wszystko mia³o odbyæ siê w restauracji ale ze wzglêdów z zagro¿eniem koronawirusem spotkanie ma siê odbyæ w firmie. Mam 2 tygodnie ¿eby za³atwiæ wszystko. Niestety czê¶æ firm zawiesza swoj± dzia³alno¶æ z obawy przed wirusem. W necie znalaz³em firmê cateringow± http://catering.net.pl/ jednak nie mogê znale¼æ ¿adnej opinii o tej firmie a tylko oni zgodzili siê wszystko przygotowaæ na za dwa tygodnie. Czy kto¶ ju¿ korzysta³ z ich us³ug??
Powrót do góry
Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ
Reklama

Wys³any: Pi± Mar 13, 2020 12:24    Temat postu:

Powrót do góry
Lara72

Do³±czy³: 24 Cze 2020

PostWys³any: Czw Lip 02, 2020 17:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gdy intryguje Ciebie ten fakt to bezwarunkowo przeczytaj ten artyku³. Na moje oko odnajdziesz w tym miejscu najwa¿niejsze zagwozdki. Serdecznie polecam - http://cukrarenskepotreby.biz .
Powrót do góry
miruska

Do³±czy³: 18 Pa¼ 2020

PostWys³any: Nie Pa¼ 18, 2020 16:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Od 5 miesiêcy korzystam z fitcat https://fitcat.pl/ i jestem póki co zadowolona. Dobre jedzenie w dobrej cenie, a do tego mo¿liwo¶æ raz na jaki¶ czas posi³ku niedietetycznego. Ze zmian± dat dostaw tez problemu nie ma, a to dla mnie wa¿ne, bo czêsto mam wyjazdy s³u¿bowe.
Powrót do góry
Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ Adres AIM
Reklama

Do³±czy³: 22 Lut 2021

PostWys³any: Pon Lut 22, 2021 11:17    Temat postu: Zarabiaj Online Odpowiedz z cytatem

Zobacz te¿ :

Powrót do góry
niekryty1

Do³±czy³: 13 Mar 2021

PostWys³any: Sob Mar 13, 2021 09:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Je¶li smak i cena id± u Ciebie w parze to wybierz https://www.jakjesc.wroclaw.pl/. U mnie sprawdza siê od ponad pó³ roku, jestem zadowolony smacznym i tanim jedzeniem. Nie muszê gotowaæ, a codziennie rano mam dostarczone posi³ki na ca³y dzieñ pod drzwi. Polecam!
Powrót do góry
Marinek22

Do³±czy³: 02 Kwi 2021

PostWys³any: Pi± Kwi 30, 2021 02:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mam bzika na punkcie zdrowego od¿ywiania i chcê aby moje dziecko by³o zdrowe jednak nie lubiê gotowaæ. Z tego powodu korzystam z catering dietetyczny dla dzieci poznañ . Nie muszê gotowaæ i jestem pewien, ¿e moje dziecko ma zdrowe posi³ki.
Powrót do góry
tetrus

Do³±czy³: 13 Mar 2017
Sk±d: Wroc³aw

PostWys³any: Czw Maj 06, 2021 17:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ludzie przez pandemiê bardzo przyzwyczaili siê do cateringu i jeszcze d³ugo jakiego¶ drastycznego zainteresowania jedzeniem na dowóz nie nale¿y siê spodziewaæ.
Firmy cateringowe Wroc³aw powstaj± lawinowo, szkoda tylko, ¿e ilo¶æ nie idzie w jako¶æ. Mogê wysnuæ ten wniosek na podstawie skorzystania kilka razy z us³ug cateringowych w stolicy Dolnego ¦l±ska.
Powrót do góry
teresk0

Do³±czy³: 11 Mar 2022

PostWys³any: Pi± Mar 11, 2022 13:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zbilansowane, zdrowe i smaczne posi³ki to podstawa. Catering z wyborem menu - korzystam i polecam.
Powrót do góry
Usagi

Do³±czy³: 31 Sie 2019

PostWys³any: Nie Kwi 03, 2022 01:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W sumie jak tak cz³owiek sobie wszystko policzy, to drogo wychodzi taka dieta pude³kowa. Moim zdaniem lepiej gotowaæ samemu i ma siê pewno¶æ te¿ co siê je . Tym bardziej, jak bêdziecie kupowaæ produkty
spo¿ywcze w takich miejscach , jak BioBabalscy . To bêdziecie mieæ pewno¶æ co do jako¶ci waszych dañ.
Powrót do góry
eselle

Do³±czy³: 30 Maj 2022

PostWys³any: Pon Maj 30, 2022 13:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zamów Catering dietetyczny Jastrzêbie Zdrój, sam korzystam z ich us³ug
Powrót do góry
ayurko

Do³±czy³: 25 Wrz 2021

PostWys³any: Pon Lip 04, 2022 09:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sporo jest ciekawych ofert tego typu. Catering na imprezy we Wroc³awiu mogê poleciæ jeden konkretny je¿eli macie w planach zorganizowanie jakiej¶ fajnej domówki i potrzebny Wam dobry catering to jest ich kilka we Wroc³awiu Very Happy
Powrót do góry
lena30

Do³±czy³: 29 Mar 2021

PostWys³any: Sro Lip 27, 2022 15:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja te¿ w³a¶nie sobie ceniê catering pude³kowy Sopot , poniewa¿ w ten sposób mo¿na zaoszczêdziæ nieco czasu, nie trzeba budowaæ sobie ka¿dego dnia posi³ki i liczyæ kalorie. Tutaj otrzymuje siê takie posi³ki, jakie siê oczekuje, które s± syc±ce i w odpowiednich proporcjach kalorycznych.
Powrót do góry
artur123

Do³±czy³: 12 Mar 2019

PostWys³any: Pon Sie 01, 2022 15:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dieta z pewno¶ci± odgrywa wa¿n± rolê jednak warto równie¿ pamiêtaæ o æwiczeniach. Polecam Wam https://www.formatio.pl/ , jest to strona na której znajdziecie rozbudowan± ofertê zwi±zan± z osobistym trenerem personalnym. Odpowiedzi na wszelkie pytania znajdziecie na stronie.
Powrót do góry
wintermaul

Do³±czy³: 09 Sie 2022

PostWys³any: Nie Sie 14, 2022 21:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Econ194.7BettpoinFrozSideFranJameSethFranVisuDianMajoRobeElviWillFourRondTescBlinWardLeigArth
JeweAntoTescCottwwwnHeadVeetOceaHansAdobStefGlucFeatVeetNighPapuAlanNiveRafiGaryMoveGaviEsse
BarbStevUmbrJohnMileAnneZorrNintAlexDoriblacRomaEasyPeteAndrJourKathFallWhitErnsCircReheGrea
JewePushThomSidelietMengInneRichthatCarpellaRADVEricZoneFuxiElimSundXVIIZoneZoneThouJohaSwar
ArtsEtieArtsJasoZoneZoneIvanJuliZoneArthZoneZoneZoneZoneZoneNBRDWillZoneZoneAssaKareSigrOliv
ZoneWedgGallSiemBERNKronSamsCataBookDaviEcoiEricAmebPolaPassYellMistSQuiHyunARAGLVFKMedlMitt
CleaWinxEducFlasEvilwwwnWarhWindWindXboxLEGOPhilSwarMexxWhisCatcMariAllewwwmVladNancQueeAlbe
WindNintPansJordBernJohnAntoHonoLoliWindThomWindVladPunkOZONAlekAlekRalfInveStimDaviMichJorg
HansLoveTerrStanRalpEditBuilMarbhairLinkPicaAudiTripRudyRogeTakemotiBrooThomJamiChriSiemSiem
SiemWindRimmHelgArisPaulEnjoBookJameFleuTonyDennSevetuchkasWhatAstr
Powrót do góry
wintermaul

Do³±czy³: 09 Sie 2022

PostWys³any: Pon Wrz 05, 2022 20:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
Powrót do góry
Reklama

Wys³any: Pon Wrz 05, 2022 20:26    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum idzikowzjazd Strona G³ówna -> Pomys³y Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Id¼ do strony 1, 2, 3  Nastêpny
Strona 1 z 3
Skocz do:  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach

idzikowzjazd  

To forum dzia³a w systemie phorum.pl
Masz pomys³ na forum? Za³ó¿ forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!